nl nlde deen gb

Recreatiepark Aalsmeer, een watersportcamping in Aalsmeer

Recreatiepark Aalsmeer is de perfecte bestemming voor liefhebbers van watersport en outdoor avontuur. Gelegen in Aalsmeer, bieden wij een uitgebreid scala aan faciliteiten en accommodaties voor een onvergetelijke vakantie-ervaring. Met onze diverse jachthavens, camperplaatsen, trekkershutten en kampeerplekken aan het water is er voor elk wat wils.

Bekijk onze camperplaatsen

Watersport en jachthavens

Recreatiepark Aalsmeer is een paradijs voor watersportliefhebbers. Met meerdere jachthavens bieden we ruimte voor zowel grote als kleine boten. Onze jachthavens zijn goed uitgerust en bieden alle benodigde voorzieningen voor een comfortabel verblijf. Of u nu een dagje komt varen of uw boot voor langere tijd wilt aanmeren, bij ons vindt u de perfecte ligplaats. Wat deze ligplaatsen extra speciaal maakt, is dat sommige beschikken over een eigen graslandje waar u kunt recreëren en zelfs met een tent kunt overnachten. Zo kunt u kamperen aan het water met uw eigen boot en genieten van een unieke ervaring.

Bekijk onze Jachthaven

Watersporten in Aalsmeer

Op Recreatiepark Aalsmeer kunt u genieten van een breed scala aan watersportactiviteiten. Of u nu de voorkeur geeft aan ontspannen vaartocht in uw boot, avontuurlijk suppen over het water, rustig roeien in een boot, of het verkennen van de omgeving met een kano, er is voor elk wat wils. Onze prachtige ligging aan het water biedt de ideale omstandigheden om van deze watersporten te genieten. Ervaar de spanning en het plezier van watersportactiviteiten bij Recreatiepark Aalsmeer en creëer mooie herinneringen!

Accommodaties op Recreatiepark Aalsmeer

Naast de mogelijkheid om met uw eigen boot te overnachten, biedt Recreatiepark Aalsmeer diverse accommodaties voor een comfortabel verblijf. Onze camperplaatsen zijn ideaal voor mensen die reizen met een camper. Hier kunt u genieten van moderne voorzieningen en een prachtig uitzicht op het water. Voor de avontuurlijke reizigers hebben we trekkershutten beschikbaar die eenvoudig zijn ingericht en perfect voor een kort verblijf. Of u nu kiest voor ligplaats met graslandje, een camperplaats of een trekkershut, bij Recreatiepark Aalsmeer kunt u genieten van de rustige en natuurlijke omgeving.

Bekijk onze trekkershutten

Nabijheid van Amsterdam en Westeinderplassen

Recreatiepark Aalsmeer heeft een ideale locatie, vlakbij de bruisende stad Amsterdam. Hierdoor kunt u gemakkelijk een dagje uit plannen naar de vele bezienswaardigheden en attracties van de stad. Na een dag vol avontuur kunt u terugkeren naar de rust op onze watersportcamping en ontspannen aan het water.

Daarnaast ligt het recreatiepark ook dichtbij de prachtige Westeinderplassen. Deze uitgestrekte plassen bieden een schitterend landschap om te verkennen. U kunt mooie vaartochten maken, gaan vissen, zwemmen of gewoon ontspannen op het water. Het recreatiepark is een perfect startpunt om dit natuurlijke paradijs te verkennen.

Reserveer online een verblijf op Recreatiepark Aalsmeer

Of u nu een liefhebber bent van watersport, een natuurliefhebber of gewoon op zoek bent naar een ontspannende vakantie aan het water, Recreatiepark Aalsmeer heeft alles wat u nodig heeft. Reserveer online uw vakantie of neem contact met ons op voor meer informatie.

Ontdek onze jachthaven
Onze partners: