nl nlde deen gb

Er op uit…

In Aalsmeer en omgeving is er van alles te doen. Van een bezoek aan de Keukenhof, het beklimmen van de Aalsmeerse watertoren tot relaxen in de sauna. Een aantal tips…

Bloemenveiling FloraHolland

Beleef de drukte op de vloer, zie de handelaren kopen bij de klok en verbaas u over de enorme hoeveelheid prachtige bloemen afkomstig uit bijna 50 landen die iedere dag verhandeld worden.

www.royalfloraholland.com

Historische Tuin

Meer weten over de geschiedenis van de bloementeelt en een overzicht krijgen van bijzondere gewassen? Breng dan een bezoek aan de Historische Tuin, waar de bloemrijke historie van Aalsmeer helemaal tot leven komt.

www.historischetuinaalsmeer.nl

Keukenhof

De Keukenhof is het mooiste lentepark ter wereld! Ruim zeven miljoen tulpen, narcissen en hyacinten zorgen acht weken lang voor 32 hectare aan geur en kleur.

www.keukenhof.nl

Schiphol behind the scenes

kom er met de Schiphol Behind the Scenes bustour achter hoe een luchthaven van het formaat van Schiphol echt werkt!

www.schipholbehindthescenes.nl

Watertoren Aalsmeer

Rijksmonument van ruim 85 jaar oud én het baken aan de Westeinderplassen. De toren is 51 meter hoog en gebouwd in Art Déco stijl. Kijk voor de openingstijden om de toren te beklimmen op de site.

www.aalsmeer-watertoren.nl

Sauna Zuiver

Relax in de traditionele Finse sauna’s, dompel jezelf onder in één van de aromabaden of whirlpools. Kom onthaasten, rusten, bijtanken en bovenal: hemels genieten van dat weldadige gevoel van luxe.

www.zuiveramsterdam.nl

Golfen Amsteldijk

Amsteldijk biedt met haar 9 Werelden van Golf de grootste oefenfaciliteit aan van Europa voor zowel beginners als gevorderden. Met een golfvaardigheidsbewijs kunt u de A-status 9 holes baan spelen. Reserveren via de site.

www.amsteldijk.nl

Gold Greek spel

Zorg ervoor dat je binnen 70 minuten zo veel mogelijk goudstaven verzameld in het dorpje Coldcreek uit 1899.
Door goed te zoeken, puzzels op te lossen, samen te werken of: door ze van de andere teams met behulp van laserguns af te pakken. Vanaf 4 personen.

www.turfaalsmeer.nl

Onze partners: