nl nlde deen gb

Aanlegsteiger huren voor uw boot aan de Westeinderplassen

160831Rekreatie Aalsmeer100

Bij Recreatiepark Aalsmeer heeft u diverse mogelijkheden voor het afmeren van uw boot tijdens uw vaartocht. U kunt ervoor kiezen om uw boot af te meren in een box of aan een steiger met een privé graslandje. Dit laatste biedt na het varen even wat meer ruimte. De kinderen kunnen even lekker spelen en u geniet van een verkoelend drankje. Indien gewenst kunt u ook een tent plaatsen. Recreatiepark Aalsmeer heeft meerdere vestigingen. Er is zowel een locatie direct gelegen aan de Westeinderplassen en er zijn mogelijkheden op onze locatie gelegen aan de Ringvaart tussen Amsterdam en Leiden.

Amsterdam en Leiden bezoeken per boot

Recreatiepark Aalsmeer is zeer centraal gelegen en is een ideale tussenstop voor een bezoek aan bijvoorbeeld Amsterdam of Leiden. Beide steden liggen op korte afstand en zijn binnen enkele uren per boot te bereiken.

Omgeving160831Rekreatie Aalsmeer098

Bent u in de gelegenheid om een dagje, of misschien wel langer, te verblijven voordat u uw vaartocht voortzet, dan biedt de omgeving van Aalsmeer u diverse leuke mogelijkheden. Bekijk onze tips. Kom ook varen, slapen en genieten bij Recreatiepark Aalsmeer!

Meer informatie over onze passantenplaatsen

Voor meer informatie over onze passantenplaatsen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder. Mocht u gelijk willen reserveren, dan kunt u inloggen op ons boekingssysteem.

Beschikbaarheid Reserveer direct

Bekijk onze ligplaatsen
Onze partners: