nl nlde deen gb

Eten en drinken

Wilt u een hapje eten in Aalsmeer of genieten van een lekker drankje? Wij kunnen u de volgende horecagelegenheden aanbevelen. Alle restaurants zijn per boot bereikbaar. Wordt het proost of eet smakelijk…

Joseph

Bij Joseph Aan de Poel geniet je van het ontspannen bistro-gevoel van de Côte d’Azur en de luxe allure van New York. Op het mooie terras, voorzien van heaters, is het genieten van het prachtig oer-Hollandse uitzicht over het water.

www.josephaalsmeer.nl

Westeinder Paviljoen

Een Frans georiënteerde keuken met een moderne twist. Ambachtelijk, puur en goed eten voor een vriendelijke prijs is waar het Westeinder Paviljoen voor staat.
Het sfeervolle terras, direct aan het water, is de trots van het restaurant.

www.westeinderpaviljoen.nl

Zotte Wilg

Een ongedwongen sfeer is wat ‘’In de Zotte Wilg" kenmerkt. Gelegen aan de oevers van de Kleine Poel met groots uitzicht op het water en de nabij gelegen eilandjes.

www.zottewilg.nl

Tuinhuis Aalsmeer

Het Tuinhuis is een gezellig theehuis met prachtig terras, gelegen aan het water in de Historische Tuin van Aalsmeer. Er wordt veelal gewerkt met streekproducten en producten uit eigen tuin. Een leuke locatie voor een high tea, lunch of gewoon een kopje koffie of thee.

www.tuinhuisaalsmeer.nl

Oevers

Verrassen en verwennen is onze kunst... is de slogan van Brasserie Oevers. Heerlijke gerechten worden geserveerd in een gezellige en warme ambiance. Terras met uitzicht over de jachthaven en de Westeinder Plas. Een unieke plek waar je niet over uitgepraat raakt.

www.brasserieoevers.nl

Steiger 28

Steiger 28 staat voor een bourgondische keuken. Genieten van heerlijk eten en drinken in een ontspannen sfeer op een geweldig rustiek locatie aan de Ringvaart.

www.steiger28.nl

Zaai, kweek en eet

Een grill restaurant gesitueerd in een voormalige kwekerij. Geen strak gedekte tafeltjes, maar een rauw en industrieel interieur, groente uit eigen tuin en eerlijk eten van de houtskoolgrill.... Prachtig buitenterras en 50 aanlegsteigers.

www.zaaikweekeet.nl

Pizzeria Pasta Vino

Pizzaria Pasta Vino is dé Italiaan van Aalsmeer, gelegen in het centrum. Heerlijk eten voor een betaalbare prijs. Ook afhalen is mogelijk. Komt u met de boot, meer dan even af aan de steiger bij het Praamplein.

www.pastavino.nl

Eten en drinken
Onze partners: