nl nlde deen gb

Steden ontdekken

Recreatiepark Aalsmeer is zeer centraal gelegen voor het ontdekken van diverse steden binnen en rij-afstand van 30 minuten.

Amsterdam

Breng een bezoek aan deze prachtige stad met zijn vele bezienswaardigheden zoals het Rijksmuseum of het Anne Frank Huis. Boek een grachtenrondvaart en ontdek Amsterdam vanaf het water of doe als de locals en ontdek de stad met de fiets.

www.iamsterdam.com

Haarlem

Ontdek de stad die bekend staat om haar hoogwaardige culturele aanbod, de grote diversiteit aan winkels, gezellige restaurants en cafés en de uitstekende ligging nabij Amsterdam, strand en zee. Een stad met een rijke historie, prachtige monumenten en een Bourgondische sfeer.

www.haarlemmarketing.nl

Leiden

Er is veel te ontdekken, zien en te beleven in Leiden. De stad heeft een rijke historie, vele musea, theater en een gezellige binnenstad.

www.visitleiden.nl

Noordwijk

Vlakbij Leiden vind je Noordwijk, een pareltje aan de kust. Deze badplaats is populair bij zonaanbidders en iedereen die zin heeft in een ontspannen dagje aan het strand.

www.noordwijk.info/nl

Volendam

Het oude vissersdorpje Volendam staat bekend om de fraaie haven, de vishandel, het authentieke Nederlandse karakter en de traditionele klederdracht. Een bezoek meer dan waard! (40 minuten rijden)

www.vvv-volendam.nl

Marken

Marken is een schiereilandje met vele huisjes gebouwd op houten palen. Een authentiek vissersplaatsje en leuk om per voet te ontdekken. Tip: neem het veer naar Volendam! (40 minuten rijden)

www.infomarken.com

Onze partners: