nl nlde deen gb

Jachthaven in Aalsmeer aan de mooie Westeinderplassen

Dé jachthaven van Aalsmeer: gelegen aan de Westeinderplassen en omringd door natuur. Even helemaal weg van alle drukte is deze haven een uitstekend aankomst- en vertrekpunt voor vaartochten. De mooie en bovenal ruime haven verdeeld over drie locaties heeft circa driehonderd ligplaatsen die worden verhuurd.

Jachthaven in Aalsmeer met ruime ligplaatsen

Onze jachthaven in Aalsmeer biedt ruime ligplaatsen voor boten tot vijftien meter. Grotere boten zijn op aanvraag mogelijk. In de haven van Recreatiepark Aalsmeer aan de Westeinderplassen bevinden zich ligplaatsen in een box, langs de kade en overdekt in een botenloods. Daarnaast worden er jollensteigers verhuurd. Wilt u varen combineren met een kampeerbeleving? Dan hebben wij precies wat u zoekt: ligplaatsen met een privé graslandje indien gewens waar u met uw eigen tent kan kamperen. Bij Recreatiepark Aalsmeer komt alles samen: slapen, varen en genieten!

Hellingwerk in zomerseizoen bij jachthaven Aalsmeer

Gedurende het zomerseizoen is het mogelijk om in overleg uw boot tijdelijk uit het water te halen. Zo kunt u onderhoud plegen aan uw boot. Wanneer hulp gewenst is bij het onderhoud kunt u te allen tijde de havenmeester raadplegen. Hij weet als geen ander de betrouwbare bedrijven in de buurt, die u kunnen bijstaan bij de diverse bootwerkzaamheden .

Haven voor winterstalling in Aalsmeer

Boten kunnen ’s winters worden gestald in onze haven in Aalsmeer. Er zijn diverse mogelijkheden, afhankelijk van uw behoeften. Hierbij kunt u kiezen voor een plaats in de overdekte loods, stalling buiten op de wal, een ligplaats in open water, of een overdekte ligplaats in het water.

Vaartochten over de Westeinderplassen

Onze jachthaven in Aalsmeer ligt direct aan de Westeinderplassen en Ringvaart van de Haarlemmermeerpolder. Een werkelijk prachtige groenrijke omgeving waar u mooie vaartochten kunt maken en kunt genieten van de diverse watersporten. In de Westeinderplassen liggen diverse eilandjes waarvan enkele aan ons toebehoren. Wij verhuren hier diverse kavels voor het gehele seizoen. Kamperen in een tent is op enkele kavels eveneens mogelijk. Hoe bijzonder is dat?

Ligplaats huren in Aalsmeer

Recreatiepark Aalsmeer biedt diverse typen ligplaatsen aan in de jachthaven, aan de Westeinderplas of aan de Ringvaartzijde. 

 Winterstalling voor boten in Aalsmeer

De jachthaven van Recreatiepark Aalsmeer leent zich uitstekend voor winterstalling voor boten in Aalsmeer. Er zijn diverse mogelijkheden afhankelijke van uw wensen.

Ontdek onze jachthaven
Onze partners: