nl nlde deen gb

Met de kids op stap

In Aalsmeer en omgeving is er van alles te doen voor kinderen van jong tot oud. Een aantal suggesties.

Artis

De dierentuin van Amsterdam en de oudste van Nederland.
Wandel onder de bomen, bewonder de dieren en planten. Reis naar de sterren. Geniet van het erfgoed. Bestudeer wat je ziet, zit in het gras. Beleef de natuur midden in de stad.

www.artis.nl

Trampolinepark Jump XL

Een indoor trampoline arena met een dodgebal area, basketbal en een pillowpet met een hoge tower. Kom springen & leef je uit! Vanaf 6 jaar.

www.trampolinepark.nl

Corpus

In CORPUS beleef je in 55 minuten een spectaculaire 'reis door de mens'. Je leert hoe het lichaam in elkaar zit, hoe het werkt en wat je moet doen om het gezond te houden.
Leuk in combinatie met een dagje leiden.

www.corpus.nl

Glow golf

Indoor midgetgolf in het donker, alleen verlicht door black light. De banen, de obstakels op de banen en de golfballen geven licht, een heel bijzondere ervaring.

www.glowgolf.nl

Linnaeushof

Europa’s grootste speeltuin met ruim 350 speeltoestellen en attracties. Het gebruik van de eigen energie en de eigen fantasie staan centraal. Zoek de verkoeling op bij de grote waterspeeltuin!

www.linnaeushof.nl

Surfeiland Vrouwentroost

Een langzaam aflopend zandstrand gelegen aan een baai van de Westeinderplassen. Ideaal voor de kinderen.

Kudelstaartseweg 22 / Aalsmeer

Avifauna

Een mooi aangelegd dierenpark met de nadruk op vogels. Er zijn verschillende vogel demonstraties te zien en ook kun je hier zelf de lori’s voeren. Sluit de dag af met een bezoek aan de grote speeltuin. Per boot bereikbaar.

www.avifauna.nl

Zwembad De Waterlelie

Mooi zwembad in Aalsmeer met diverse binnen- en buitenbaden, glijbanen, kruidenbaden en whirlpool.

www.esa-aalsmeer.nl

Monkey Town

Indoor speelparadijs voor kinderen tot 12 jaar.

www.monkeytown.eu/uithoorn

Kinderboerderij Boerenvreugd

Bij Kinderboerderij Boerenvreugd kunnen kinderen dieren bekijken, aaien, knuffelen en wat over ze leren. Er zijn geiten, schapen, konijnen, cavia’s, kippen, eenden, pauwen, ganzen, een koe en een ezel. Ook is er voor de kinderen een speeltuin waar ze nog even fijn kunnen spelen.

www.boerenvreugd.nl

Chimpie Champ

Leuke overdekte speeljungle voor kids tot 12 jaar.

www.chimpiechamp.nl/aalsmeer

Geitenboerderij

Geitenboerderij Ridammerhoeve gelegen in het Amsterdamse bos met heel veel geiten, lammeren en andere dieren. In de boerderijwinkel koop je een flesje melk zodat je zelf de geitjes melk kunt geven. De kinderen kunnen zich lekker uitleven in de speeltuin. Leuk in combinatie met een fietstocht of een dagje Amsterdam.

www.geitenboerderij.nl

Onze partners: