nl nlde deen gb

Kamperen aan het water op camping met jachthaven

kamperen 9

Kamperen met een tent aan het water, dat kan op Recreatiepark Aalsmeer; een jachthaven en camping in één. Deze exclusieve combinatie zorgt ervoor dat kampeerders hun verblijf kunnen combineren met fantastische watersportmogelijkheden als (kano)varen, suppen, zwemmen en vissen. De kampeerplaatsen bevinden zich direct aan het water op korte afstand van de Westeinderplassen. Kom ook varen, slapen en genieten in Aalsmeer!

Aan het water kamperen in Aalsmeer is een belevenis op zich

Aan het water kamperen in Aalsmeer is een fantastische belevenis. Op diverse kampeerplaatsen is naast een kampeerplaats voor een tent een aanlegsteiger voor boten aanwezig. Bootbezitters kunnen elk moment van de dag aan- en afmeren. Vanaf de kampeerplaats bent u binnen no-time op de plassen. En het uitzicht is waanzinnig!

Dit kunt u van de kampeerplaatsen verwachten:

  • kampeerplaats met oppervlakte van ruim 100 m²
  • water- en elektra aansluiting op de plek
  • kampeerplaatsen gescheiden door groene hagen
  • gebruik sanitair in het sanitair gebouw
  • recreatieruimte met tafeltennis, tafelvoetbal en darts
  • boeken-uitleenservice
  • afgezette zwemgelegenheid in natuurwater
  • gratis Wifi

kamperen 6

De kampeerplaatsen pal aan het water zijn door de zachte grond helaas niet geschikt voor een verblijf in een camper, grotere caravan of vouwwagen.

Eropuit tijdens uw vakantie in Aalsmeer

Kamperen in Aalsmeer is heerlijk. Naast het feit dat u omringd bent door natuur en water is de camping ook centraal gelegen en zijn er vele mogelijkheden voor uitstapjes. U kunt de gezellige drukte opzoeken van Amsterdam, welke op steenworp afstand gelegen is. Maar ook de Keukenhof en de Bloemenveilig van Aalsmeer zijn een bezoek meer dan waard.

De kinderen zullen blij worden van een dagje spelen in Europa’s grootste speeltuin, de Linnaeushof, vliegtuigspotten of een bezoek aan de dierentuin. Bekijk hier onze tips.

Beschikbaarheid Reserveer direct

Bekijk onze camping
Onze partners: