nl nlde deen gb

Tipitent huren, dat is pas bijzondertipitent aan het water 2

Heb je altijd al het echte “Indianen gevoel” willen beleven?
Kom dan eens overnachten bij Recreatiepark Aalsmeer in een waanzinnige tipitent.
Een tipitent huren is echt bijzonder, helemaal op Recreatiepark Aalsmeer! Hier slaapt u letterlijk aan het water. Deze van oudsher Indiaanse tenten bieden jong en oud een geweldige ervaring. En huurt u een tipitent, dan kunt u overdag genieten van onder meer watersportactiviteiten. Wilt u echt op avontuur? Huur dan onze kano’s en ga de Westeinderplassen op!

Alles over onze tipitenten

tipitent aan het water 9De tipitent is een grote ronde tent van 7 meter doorsnee en wel 9 meter hoog. De tipi is geschikt voor 5 personen (in overleg eventueel extra personen mogelijk). Eenmaal binnen waan je je echt in een andere omgeving. Kleurrijke kleden, kussens en accessoires geven de tent een vrolijke & hippe uitstraling. De tent is voorzien van luchtbedden en luchtkussens met daarboven je eigen dromenvanger… Verder zit men op boomstammetjes die dienst doen als stoel en kan er gekookt worden (gas) op een echte traditionele kookketel, die hangt boven een driepoot. Indien men geen zin heeft om een stoofpot te bereiden, kan er ook gekookt worden in een braadpan.
In de tipi zijn allerlei kookspullen aanwezig, zoals potten en pannen, servies en bestek. Linnengoed moeten de gasten zelf meenemen, evenals de benodigde boodschappen.
De tipitenten zijn niet voorzien van sanitair, uiteraard kunt u gebruik maken van ons sanitair gebouw.

Ontdek de omgeving

Doordat de tipitenten pal aan het water liggen biedt dat kans voor allerlei leuke watersportactiviteiten. Ook kan er volop worden gezwommen. Heeft u zelf een boot, dan kan deze worden aangelegd bij de tipitent.

Voor een geslaagd dagje uit zijn er vele mogelijkheden in de directe omgeving. Ga bijvoorbeeld een dagje naar Amsterdam, de bloemenveiling in Aalsmeer of bezoek een attractiepark. Kom ook varen, slapen en genieten bij Recreatiepark Aalsmeer!

Wilt u meer weten over onze tipitent of direct een verblijf reserveren, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

 

Ontdek onze sfeervolle tipitent
Onze partners: