nl nlde deen gb

Trekkershut of tipitent huren aan het water, wat is er nou mooier?

Huur aan het water een vakantieverblijf bij Recreatiepark Aalsmeer. Wij verhuren trekkershutten voor vier personen en bijzondere tipitenten. Beide zijn direct aan het water gelegen, op korte afstand van de Westeinderplassen. Huur een trekkershut of tipitent aan het water en kom bijzonder overnachten in Aalsmeer.

Vakantieverblijf huren aan het water betekent bijzonder overnachten

Huurt u een tent of trekkershut aan het water, dan hoeft u maar een paar spulletjes mee te nemen. Uw vakantie kan gelijk beginnen! Voor jong en oud is huren aan het water een heuse belevenis. Een vakantieverblijf aan het water huren betekent automatisch bijzonder overnachten. In slaap vallen met het geluid van kabbelend water en wakker worden met uitzicht op het water. De tipitenten geven een echt Indianen-gevoel, terwijl de trekkershutten inspelen op de gezellige knusheid. Waar gaat uw voorkeur naar uit?

Watersporten en leuke dagjes uit

Wanneer u in het bezit bent van een boot, dan kunt u direct aanmeren bij uw tipitent of trekkershut. Maak overdag de mooiste vaartochten op de Westeinderplassen of maak met de boot een dagtocht naar Leiden of Amsterdam. U vertrekt voor de deur! Met een kano of sup is het erg leuk om de kleine slootjes te ontdekken.

En wilt u echt een dagje eropuit, dan zijn er vele mogelijkheden in de directe omgeving. Ga bijvoorbeeld een dagje naar Amsterdam, de bloemenveiling in Aalsmeer of bezoek een attractiepark. Kom ook varen, slapen en genieten bij Recreatiepark Aalsmeer!

Trekkershut

Trekkershut huren? Bij Recreatiepark Aalsmeer, nabij Amsterdam, kunt u 4-persoons trekkershutten, ofwel blokhutten huren. U overnacht daarbij direct aan het water!

Tipitent

Tipitent huren? Bij Recreatiepark Aalsmeer kunt u originele tipitenten huren. U overnacht direct aan het water op onze camping met jachthaven!

Bekijk onze huur accommodaties
Onze partners: