nl nlde deen gb

Camperplaatsen op Recreatiepark Aalsmeerkamperen 11

De camperplaatsen zijn gesitueerd op het parkeerterrein van de jachthaven met camping in Aalsmeer (Uiterweg 214). De camperplaatsen zijn direct gelegen aan een riante groenstrook, hier kunt u ook uw tuinset plaatsen. Door de ideale ligging is een verblijf goed te combineren met allerlei watersporten.

De camperplaatsen zijn geschikt voor campers tot 7,5 meter. Dit in verband met de beschikbare ruimte om te draaien.

Camperplaats aan het water met campervoorzieningen

Er zijn uitstekende voorzieningen aanwezig op onze jachthaven met camping. Zo zijn er goed onderhouden sanitaire voorzieningen met douches en toiletten. Verder is er een wasserette, schoonwatertappunt, stroom en gratis wifi. Een chemisch toilet kan geleegd worden bij ons wintertoilet.

Overnachten en varen in Aalsmeerkamperen 12

Overnacht u op een camperplaats van Recreatiepark Aalsmeer, dan kunt u in onze jachthaven uw boot aanleggen.

Wanneer u wilt kunt u aan- en afmeren. U kunt gaan varen op de Ringvaart van de Haarlemmermeerpolder en de Westeinderplassen. Deze wateren lopen in elkaar over, een werkelijk prachtig gebied.

Centraal gelegen voor het maken van diverse uitstapjes

De camping met jachthaven is prachtig gelegen te midden van water en natuur. Door de centrale ligging zijn er vele mogelijkheden voor het maken van uitstapjes. U kunt de gezellige drukte opzoeken van Amsterdam, welke op steenworp afstand gelegen is. Maar ook de Keukenhof en de Bloemenveilig van Aalsmeer zijn een bezoek meer dan waard.

De kinderen zullen blij worden van een dagje spelen in Europa’s grootste speeltuin, de Linnaeushof, vliegtuigspotten of een bezoek aan de dierentuin. Bekijk hier onze tips.

Meer informatie over onze camperplaatsen

Voor meer informatie over onze exclusieve camperplaatsen bij het water kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.

Bekijk onze camping
Onze partners: